NL  |  FR  |  EN  |  DE  
klein normaal groot
home
 
Bibliotheek
Zoek op trefwoord Thematisch zoeken Geografisch zoeken

Op zoek naar informatie over de Vlaamse Rand?
In deze databank wordt alle informatie met betrekking tot de 19 Vlaamse randgemeenten bijeengebracht. U kan dit virtuele documentatiecentrum raadplegen via 3 verschillende ingangen. Welke zoekstrategie u ook kiest, het resultaat blijft in feite hetzelfde. De gezochte informatie wordt aangeboden als een lijst met titels van werken. Naargelang de beschikbaarheid wordt vermeld of de publicatie downloadbaar is; worden verwante publicaties getoond; wordt een link gelegd naar de website van oorsprong en wordt informatie opgenomen over de organisatie die aan de basis ligt van deze informatie.

Bij de downloadbare informatie ligt de klemtoon op de recente periode (2000- ). Relevante documenten uit het pre-pdf tijdperk worden stapsgewijs gedigitaliseerd en aangeboden.

naar de nieuwste aanwinsten
naar het Rand-abc

NB: docu.vlaamserand.be streeft naar volledigheid. Nieuwe publicaties, fouten of broken links kan u hier melden.
Klik hier als u wil zoeken op titel, auteur of trefwoord. Door een jaartal, publicatietype, of organisatie of een combinatie van deze zoekcriteria te gebruiken, kan u uw zoekopdracht verder afgebakenen. Door de knop 'enkel downloads' aan te vinken, krijgt u enkel publicaties die u online kan raadplegen.Klik op 'thematisch zoeken' en selecteer een hoofdrubriek in onze thematische boomstructuur en verfijn uw keuze verder tot u bij de gewenste informatie komt.


Klik op 'geografisch zoeken' en selecteer 1 van de 19 Vlaamse randgemeenten: zo krijgt u een overzicht van alle informatie over deze gemeente (alle publicaties op een rij, statistische informatie en relevante links).